Skip to Main Content

Integration

Announcement

For appeals, questions and feedback, please email oracle-forums_moderators_us@oracle.com

Weblogic Tuxedo Concector Problems

715711Aug 5 2009 — edited Aug 6 2009
I´m trying to connect a weblogic with a tuxedo.I´m trying to connect it in the same machine in a Red Hat 5.I have both installed and running and I did all the instructions of this website:+ [http://edocs.bea.com/wls/docs100/wtc_qstart/quickstart.html#1112698|http://edocs.bea.com/wls/docs100/wtc_qstart/quickstart.html#1112698] +

But when write

tmboot -y

appears this error:

exec GWADM -A :
process id=17257 ... Started.
exec GWTDOMAIN -A :

CMDTUX_CAT:1685: ERROR: Application initialization failure

And in the ULOG:

+130517.srvweb_pre!GWTDOMAIN.17258.3085969088.0: LIBTUX_CAT:262: INFO: Standard main starting+
+130526.srvweb_pre!GWTDOMAIN.17258.3085969088.0: LIBGWT_CAT:1243: WARN: Open TDOM1 address //10.16.192.182:1234 failed,+
Network error(99)
+130526.srvweb_pre!GWTDOMAIN.17258.3085969088.0: LIBGWT_CAT:1244: WARN: No more NW address to try+
+130526.srvweb_pre!GWTDOMAIN.17258.3085969088.0: LIBGWT_CAT:1124: ERROR: Unable to open listening endpoint+
+130526.srvweb_pre!GWTDOMAIN.17258.3085969088.0: LIBTUX_CAT:250: ERROR: tpsvrinit() failed+


What I can do?
This post has been answered by 651249 on Aug 6 2009
Jump to Answer
Comments
Locked Post
New comments cannot be posted to this locked post.
Post Details
Locked on Sep 3 2009
Added on Aug 5 2009
4 comments
4,438 views