Oracle Database 12c
Red Hat Linux 7
Hi,
I have a script to rename system generated partitions as shown below
declare
hv varchar2(9);
begin
for x in (select partition_name, high_value
from user_tab_partitions
where table_name = 'MOBILE_INOCS_CBP_DAILYPART' and partition_name not like 'PART_%')
loop
execute immediate 'select to_char('||x.high_value||'-1,''YYYYMMDD'') from dual' into hv;
dbms_output.put_line('alter table MOBILE_INOCS_CBP_DAILYPART rename partition '||x.partition_name
||' to PART_'||hv);
end loop;
end;
/
It is not renaming the partitions
SQL> select TABLE_OWNER,PARTITION_NAME,HIGH_VALUE from all_tab_partitions where table_name='MOBILE_INOCS_CBP_DAILYPART';
TABLE_OWNER
--------------------------------------------------------------------------------
PARTITION_NAME
--------------------------------------------------------------------------------
HIGH_VALUE
ARCHICOM
MOBILE_INOCS_CBP_REC_2016_213
TO_DATE(' 2016-01-01 00:00:00', 'SYYYY-MM-DD HH24:MI:SS', 'NLS_CALENDAR=GREGORIA
ARCHICOM
SYS_P536
TO_DATE(' 2017-05-21 00:00:00', 'SYYYY-MM-DD HH24:MI:SS', 'NLS_CALENDAR=GREGORIA
TABLE_OWNER
PARTITION_NAME
HIGH_VALUE
ARCHICOM
SYS_P537
TO_DATE(' 2017-05-22 00:00:00', 'SYYYY-MM-DD HH24:MI:SS', 'NLS_CALENDAR=GREGORIA
ARCHICOM
SYS_P538
TABLE_OWNER
PARTITION_NAME
HIGH_VALUE
TO_DATE(' 2017-05-24 00:00:00', 'SYYYY-MM-DD HH24:MI:SS', 'NLS_CALENDAR=GREGORIA
SQL>
Please advise.
Regards,
Joe