Oracle Access SDK initialization failed
Have followed below mentioned steps to protect application using OAM11g
Retrieve the Access SDK jar file and copy this to the computer you will use to build the Access Client. (oamasdk-api.jar)
Copy the Access Client to the computer hosting the application to be protected.
Configure the Access Client.
Verify you have the required Java environment available.
Verify that the Access SDK jar file is in the class path.
But not able to read ObAccessClient.xml file and getting following error.
SEVERE: Oracle Access SDK initialization failed.
oracle.security.am.asdk.AccessException: OAMAGENT-02021: The Access Server has returned a fatal error with no detailed information.
at oracle.security.am.asdk.AccessClient.readConfigFromServer(AccessClient.java:878)
at oracle.security.am.asdk.AccessClient.updateConfig(AccessClient.java:890)
at oracle.security.am.asdk.AccessClient.initialize(AccessClient.java:616)
at oracle.security.am.asdk.AccessClient.<init>(AccessClient.java:527)
at oracle.security.am.asdk.AccessClient.createDefaultInstance(AccessClient.java:234)
at com.iflex.fcat.sites.gui.filters.SSORequestFilter.accept(SSORequestFilter.java:304)
at com.iflex.fcat.gui.InternetServlet.doPost(InternetServlet.java:247)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:727)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper$ServletServiceAction.run(StubSecurityHelper.java:227)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper.invokeServlet(StubSecurityHelper.java:125)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:300)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:183)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.wrapRun(WebAppServletContext.java:3717)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.run(WebAppServletContext.java:3681)
at weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(AuthenticatedSubject.java:321)
at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(SecurityManager.java:120)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.securedExecute(WebAppServletContext.java:2277)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.execute(WebAppServletContext.java:2183)
at weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.run(ServletRequestImpl.java:1454)
at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:209)
at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:178)